Pro-C Nano Mesh Landingnet Large (50x40x28cm)

€16,50
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • De Pro-C Nano Mesh landingsnetten zijn het toonbeeld van innovatie en kwaliteit, speciaal ontworpen om aan de behoeften van elke serieuze visser te voldoen. Deze netten zijn uitgerust met een ovale, zwart geanodiseerde beugel en een sterk, eigen design spreidblok dat duurzaamheid en stabiliteit biedt tijdens het landen van de vis.

  Het gebruikte materiaal is zacht en zeer visvriendelijk, wat essentieel is om de veiligheid van de vis tijdens het vangstproces te garanderen. De ultra fijne maaswijdte is een cruciaal kenmerk dat voorkomt dat hairmontages en ander fijn tuig verstrikt raken in het net, wat vaak een uitdaging kan zijn bij minder verfijnde netten.

  De diepte en de vorm van de bodem van het net zijn nauwkeurig afgestemd om ervoor te zorgen dat elke vis veilig en effectief geland kan worden. Dit ontwerp helpt bij het minimaliseren van stress en schade aan de vis, wat bijdraagt aan een verantwoorde visserijpraktijk.

  De hoogwaardige afwerking van de Pro-C Nano Mesh landingsnetten zorgt voor langdurig en intensief gebruik. Of u nu een hobbyist bent of een professionele visser, deze netten bieden de betrouwbaarheid en de kwaliteit die u nodig heeft voor een succesvolle viservaring.

  Met deze landingsnetten kiest u voor een combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en zorg voor het aquatische leven, wat ze een onmisbaar onderdeel maakt van uw visuitrusting.