Solith 90 Degrees Arm Double (D30-36) Long

€28,50
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Bij Reniers Fishing begrijpen we hoe belangrijk het is om uw waardevolle en kwetsbare hengels te beschermen. Daarom introduceren we met trots de Solith 90 DG Arm Long Double 34cm, een essentieel accessoire voor elke serieuze visser die de veiligheid van zijn uitrusting hoog in het vaandel heeft staan.

  Kenmerken van de Solith 90 DG Arm Long Double 34cm:

  • Hoogwaardig EVA-Schuim: De Solith 90 DG Arm Long Double is vervaardigd uit zacht EVA-schuim, wat zorgt voor optimale bescherming van uw kostbare en kwetsbare hengels. Dit materiaal biedt uitstekende demping en voorkomt beschadigingen tijdens het transport of bij het opzetten van uw visplek.
  • Praktische Schroefdraad Uiteinden: De uiteinden van de arm zijn voorzien van schroefdraad, waardoor ze eenvoudig kunnen worden uitgerust met een stoksok of andere stangklemmen. Dit zorgt voor een stevige en stabiele montage, zodat uw hengels veilig en goed gepositioneerd blijven.
  • Dubbele Bevestiging: Met een lengte van 34cm biedt de Solith 90 DG Arm Long Double voldoende ruimte voor dubbele bevestiging, wat zorgt voor extra stabiliteit en ondersteuning van uw hengels. Dit ontwerp is ideaal voor vissers die hun hengels veilig en efficiënt willen opstellen.

  Voordelen van de Solith 90 DG Arm Long Double 34cm:

  • Optimale Bescherming: Het zachte EVA-schuim beschermt uw hengels tegen stoten en krassen, waardoor de levensduur van uw uitrusting wordt verlengd.
  • Eenvoudige Bevestiging: Dankzij de schroefdraad uiteinden kunt u de arm snel en gemakkelijk bevestigen met diverse accessoires, wat zorgt voor veelzijdigheid en gebruiksgemak.
  • Extra Stabiliteit: De dubbele bevestiging en de lengte van 34cm zorgen voor een stabiele en betrouwbare opstelling, zodat u zich volledig kunt concentreren op het vissen.

  Verbeter de bescherming en stabiliteit van uw hengels met de Solith 90 DG Arm Long Double 34cm. Deze hoogwaardige arm is een onmisbare toevoeging aan uw visuitrusting, die zorgt voor gemoedsrust en een langere levensduur van uw hengels. Beschikbaar in onze webshop - bestel nu en ervaar de voordelen zelf!

Volg ons

Instagram settings not set