Solith Feeder Arm XS Stabile (D30-36)

€58,50
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Bij Reniers Fishing streven we ernaar om de beste visaccessoires aan te bieden voor elke enthousiaste visser. Daarom introduceren we met trots de Solith Feeder Arm XS Stabile. Dit innovatieve product is ontworpen met aandacht voor detail en functionaliteit, wat zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit tijdens het vissen.

  Kenmerken van de Solith Feeder Arm XS Stabile:

  • Dubbele Bevestigingspunten: De Feeder Arm XS Stabile heeft twee bevestigingspunten, wat zorgt voor optimale stabiliteit zonder scharnierpunten. Dit ontwerp voorkomt ongewenste bewegingen en garandeert een stevige ondersteuning van uw visuitrusting.
  • 25mm Ronde Aansluiting: Het uiteinde van de arm is voorzien van een 25mm ronde aansluiting. Deze aansluiting bevat een 21cm lange, uitneembare bankstick die naar boven wijst. De bankstick kan eenvoudig worden uitgerust met een hengelsteun naar keuze, waardoor u uw opstelling kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.
  • Ideale Lengte: Met een totale lengte van 51cm, van de poot tot de bankstick, biedt de Solith Feeder Arm XS Stabile voldoende hengellengte voorbij het afsteunpunt. Dit voorkomt beperkingen in de buiging van de hengeltop, wat vooral belangrijk is bij agressieve aanbeten.

  Waarom Kiezen voor de Solith Feeder Arm XS Stabile?

  • Ongeëvenaarde Stabiliteit: De dubbele bevestigingspunten zonder scharnierpunt zorgen voor een stabiele en betrouwbare opstelling, ongeacht de omstandigheden.
  • Aanpasbare Ondersteuning: Dankzij de uitneembare bankstick en de mogelijkheid om een hengelsteun naar keuze te gebruiken, kunt u uw visuitrusting precies naar wens configureren.
  • Optimaal Voorbij het Afsteunpunt: De lengte van de arm zorgt ervoor dat de hengeltop vrij kan buigen, wat essentieel is voor het effectief reageren op agressieve aanbeten.

  Verbeter uw viservaring met de Solith Feeder Arm XS Stabile. Deze hoogwaardige feederarm biedt de stabiliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid die elke visser nodig heeft. Of u nu vist op stilstaand water of in een stromende rivier, de Solith Feeder Arm XS Stabile is de perfecte keuze voor een succesvolle visdag. Beschikbaar in onze webshop - ontdek het nu en ervaar het verschil!

Volg ons

Instagram settings not set