-3%

Acolyte Plus Feeder

€245,00AVP*€237,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • Net als andere Ultra/Plus-modellen in de Acolyte-reeks, is de Plus 9ft Feeder een opgevoerde versie van het Ultra 9ft-model, maar blijft hij superslank en lichtgewicht. Het ontwerp is verfijnd door middel van prototypes en maanden van praktijktesten. Met een lengte van 2,74 m heeft de Plus 9ft Feeder een gemiddeld gewicht van slechts 4½ oz (120 g) en is perfect voor het vissen vanaf platforms en krappe stekken op de commerciële visserij, waar de kortere lengte ook zal helpen om de vis dichter bij te brengen voor een snellere netten. De Plus 9ft Feeder heeft een parabolische speelactie die ideaal is voor zilvervisjes, F1's en kleine tot middelgrote karpers. Hij wordt standaard geleverd met 1,5oz, 2oz en 2,5oz slim carbon push-in tips die perfect passen bij de blank en uitwisselbaar zijn met andere Acolyte Feeder modellen maar niet met de Distance Feeder. De tweedelige constructie van de hengel zorgt ervoor dat hij ook snel en gemakkelijk in tweeën kan worden gevouwen voor gemakkelijk transport in een Rod Case of Sleeve. Een handig paar Neopreen hengelsokken en een bevestigingsband zijn ook inbegrepen.
    De 10ft Plus is geweldig voor hard vechtende vissen zoals zeelt, kopvoorn, F1's en karpers van wedstrijdformaat. De soepele, parabolische speelactie kan nog steeds goed overweg met kleinere vissen. De relatief korte lengte van 3,05 m helpt echt om de vis veel dichter bij te brengen voor een gemakkelijke vangst. De slanke, scherpe en responsieve blank snijdt door de lucht en verbetert de werpnauwkeurigheid. De afstaande SiC geleiders helpen ook bij een soepele lijnvoering. Hij wordt geleverd met drie superslanke, push-in carbon Feeder Tips van 1,5oz, 2oz en 2,5oz die perfect passen bij de blank.  Deze hengel is ideaal in combinatie met feeders tot 45 gram (1.5oz) en kan met gemak afstanden tot 40 meter aan. Grotere afstanden kunnen worden bereikt met een uitgebalanceerde uitrusting en een goede werptechniek. Zoals bij alle hengels in de Acolyte Feeder familie, is de 10ft Plus opvouwbaar in twee even lange delen. Hierdoor kan hij gemakkelijk worden vervoerd in een Rod Sleeve of Rod Case en in enkele seconden worden gemonteerd. Neopreen hengelsokken en een hengelhouder zijn ook inbegrepen om alles veilig te houden tijdens het transport. De Acolyte Plus 10ft Feeder is een compacte en bedrieglijk krachtige hengel met een prachtige visspelende actie. Een ideale keuze voor moderne bom- en feedervistechnieken.
    De 11ft (3,35m) lengte is de perfecte all-round keuze voor het gemak van zowel werpen als vissen op een grote verscheidenheid aan locaties. De hengel heeft meer kracht dan de 11ft Ultra Feeder, waardoor het een ideale keuze is voor kwaliteitsvissen zoals brasem, zeelt, kopvoorn, karper en F1's. De soepele, parabolische speelactie is echter nog steeds uitstekend geschikt voor het binnenvissen van kleinere zilvervisjes. De slanke, scherpe en responsieve blank snijdt door de lucht en biedt een optimale werpnauwkeurigheid. De worp wordt verder verbeterd door stand-off SiC geleiders die opzettelijk verdeeld zijn om de lijn er zo soepel mogelijk doorheen te laten gaan. Deze hengel is ideaal voor feeders tot 60 gram (2oz) en kan met gemak afstanden tot 50 meter aan. Grotere afstanden zijn haalbaar met een verstandig uitgebalanceerde uitrusting en een goede werptechniek. De 11ft Plus wordt geleverd met drie push-in carbon tips van 1,5oz, 2oz en 2,5oz. Deze superslanke tips zijn zo ontworpen dat ze perfect passen bij de blank van de hengel. De hengel kan netjes in twee delen worden opgevouwen, zodat hij in een Rod Sleeve of Rod Case naar de oever kan worden gedragen en in enkele seconden in elkaar kan worden gezet. De Acolyte Plus 11ft Feeder heeft bijna twee jaar van veldtesten, verfijnen en perfectioneren door ons toegewijde team van deskundigen gekost. Het resultaat is een hengel die werpt als een droom en waarmee je met vertrouwen kunt vissen. De Acolyte Plus 11ft Feeder is bijna twee jaar lang getest, verfijnd en geperfectioneerd door ons toegewijde team van experts. Het resultaat is een hengel die gooit als een droom en waarmee je met vertrouwen kunt vissen.
    Deze 12ft (3,66m) hengel heeft een super slanke blank met veel ruggengraat voor het werpen van feeders tot 60g (2oz) met grotere nauwkeurigheid. Stand-off SiC geleiders zorgen er ook voor dat de lijn soepel loopt voor meer werpmogelijkheden. Deze hengel is ideaal voor middellange tot lange afstanden tot 60 meter, maar grotere afstanden zijn haalbaar met de juiste uitrusting en een goede werptechniek. Tijdens praktijktests heeft de 12ft Plus veel kwaliteitskarpers met dubbele cijfers kunnen vangen met Method feeder tactieken op lange afstand. Deze veelzijdige hengel is ook geschikt voor het vangen van soorten als brasem en zeelt met conventionele feeders. De extra lengte is ook erg handig voor vissers die hard vechtende vissen willen vangen op rivieren. Hij wordt geleverd met drie topkwaliteit carbon Feeder Tips van 1,5oz, 2oz en 2,5oz die elk naadloos aansluiten op de slanke blank. Een tweedelig ontwerp maakt het mogelijk de hengel gemakkelijk mee te nemen naar de oever, klaar in een Rod Sleeve of Rod Case. Neopreen hengelsokken en bevestigingsbanden zijn ook inbegrepen om alles beschermd en bij elkaar te houden. Als je op zoek bent naar een betrouwbare 12 voet hengel die lange worpen, grote feeders en kwaliteitsvis aankan, zoek dan niet verder!