Carp Bungee (3m)

€15,50
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • Het heeft uitstekende rek-, herstel- en visspeeleigenschappen en strekt zich veel verder en langer uit dan massief latexelastiek. Bungee werkt ook uitzonderlijk goed met pull-bungs en het Drennan Side Pull-systeem.

    Carp Bungee is verkrijgbaar in vier maten, variërend van 6-8 (1,8 mm) tot 18-20 (2,9 mm). Het is de perfecte schokdemper voor powerplay en helpt vissen van alle soorten en maten snel te onderwerpen. De speciale meegeleverde Bungee Connector-kralen fungeren als een kijker en een effectieve bufferstop tegen de PTFE-bus.

    F1 & Silverfish Bungee heeft een classificatie van 4-6 (1,5 mm), waardoor het de ideale schokdemper is voor zilvervissen zoals voorn, baars en brasem, maar ook voor kleine F1's. Er wordt ook een gratis Dacron Connector meegeleverd, plus duidelijke instructies voor het bevestigen.

    Power Bungee is ideaal voor margewerk en het hanteren van extra grote karpers. Het wordt geleverd in een lengte van 2,6 m, inclusief een extra grote bungee-connector. Dit fluorescerende oranje elastiek heeft een nominale elasticiteit van 25 en een gemiddelde diameter van 3,6 mm.