DMS EVA Carryall

€44,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • DMS is een acroniem voor Drennan Modular System. De DMS-reeks begint met de Visiboxen die verkrijgbaar zijn in de maten Large, Medium en Small. De afmetingen van de Visiboxen zijn bewust onderling en met de Grote en Kleine Carryalls verbonden. De Large Visi Box is twee keer zo groot als de Medium en de Medium is twee keer zo groot als de Small. Door de Visi Boxen te combineren met een van beide Carryalls ontstaat een breed scala aan mogelijkheden, die passen bij elke individuele visser, terwijl de ruimte optimaal wordt benut.

  - DMS EVA Large Carryall - 37L - 54cm x 29cm x 24cm
  De DMS Large Carryall is ontworpen om de reeks Visi Boxen in een compact efficiënt gebruik van ruimte onder te brengen. Deze Large Carryall is ontworpen om alle spullen te vervoeren die nodig zijn voor serieuze wedstrijdvissers op natuurlijke of commerciële locaties.

  - DMS EVA Small Carryall - 25L - 36cm x 29cm x 24cm
  De DMS Small Carryall is ontworpen om het assortiment Visi Boxen in een compact efficiënt gebruik van de ruimte onder te brengen. Deze kleine Carryall is ideaal voor rivier- en kanaalvissers waar licht reizen belangrijk is. Het is ook ideaal voor het vervoer van feeder visspullen.