DMS Visi Box

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • DMS is een acroniem voor Drennan Modular System. De DMS-reeks begint met de Visiboxen die verkrijgbaar zijn in de maten Large, Medium en Small. De afmetingen van de Visiboxen zijn bewust onderling en met de Grote en Kleine Carryalls verbonden.  De Large Visi Box is twee keer zo groot als de Medium en de Medium is twee keer zo groot als de Small. Door de Visi Boxen te combineren met beide Carryalls ontstaat een breed scala aan mogelijkheden voor elke individuele visser, terwijl de ruimte optimaal wordt benut.

  DMS EVA Small Visi Box - 2.5L - 17cm x 13cm x 11cm
  De Small Visi Box is gemaakt van sterk, waterdicht, gemakkelijk te reinigen gelast EVA. Het transparante deksel maakt het mogelijk om de inhoud in een oogopslag te zien en is ideaal voor het opbergen van feeders, gewichten, spoelen lijn of andere kleine voorwerpen. De afmetingen van de Small Visi Box zijn ontworpen om perfect te passen bij de DMS Carryalls.

  DMS EVA Middelgrote Viskoffer - 5L - 17cm x 27cm x 11cm
  De Medium Visi Box is gemaakt van sterk, waterdicht, makkelijk schoon te maken gelast EVA. Het transparante deksel maakt het mogelijk om de inhoud in een oogopslag te zien en is ideaal voor het opbergen van haaklengte dozen, Skid Bungs, reserve spoelen of andere kleine en middelgrote voorwerpen. De afmetingen van de Medium Visi Box zijn ontworpen om perfect te passen bij de DMS Carryalls.

  DMS EVA Grote Viskoffer - 10L - 34cm x 27cm x 11cm
  De Large Visi Box is gemaakt van sterk, waterdicht, gemakkelijk te reinigen gelast EVA. Het transparante deksel maakt het mogelijk om de inhoud in een oogopslag te zien en is ideaal voor het opbergen van katapulten, bait droppers, Drennan Bait Trays of andere grote voorwerpen. De afmetingen van de Medium Visi Box zijn ontworpen om perfect te passen bij de DMS Carryalls.

  Ontworpen voor gebruik met DMS Carryalls of individueel.
  Waterdicht en gemakkelijk schoon te maken
  Lichtgewicht en duurzaam
  Transparant deksel
  Klein, Medium en Groot
  Allemaal ontworpen voor maximaal gebruik van de ruimte en compatibiliteit in het DMS-assortiment