Double Strength 50m

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Het is al meer dan een decennium op de markt - een referentie die veel over de lijn spreekt, gezien het aantal verschillende lijntypes dat beschikbaar is - en het heeft referenties van topvissers uit alle disciplines.

  Verkrijgbaar in een breed scala aan breeksterktes tussen 14oz en 12lb, deze lijn wordt geleverd op spoelen van zowel 100m als 50m.

  Deze lijn biedt uitstekende sterkte / diameter-verhoudingen in een breed scala aan breekkrachten. Deze zachte en soepele, neutrale toonlijn gedraagt ​​en handelt zeer goed en biedt een goede knoopsterkte. Double Strength kan effectief worden gebruikt in alle hengeldisciplines en is ook ideaal voor gebruik als onderlijn bij het vissen op karper aan de oppervlakte. Het is ook de perfecte keuze voor de meeste situaties met dobbers en medium feeders, waardoor dit een ongelooflijk veelzijdige kit is.

  Een hengelklassieker die de ronde heeft gedaan op zowel het professionele als het pleziercircuit, de Drennan Double Strength is een lijn waar vissers keer op keer naar terugkomen.

  Met zijn lage diameter is deze lijn krachtig genoeg voor het werpen van afstanden en toch zacht en soepel genoeg om te vissen wanneer dat nodig is. Als je op zoek bent naar een lijn die je niet in de steek laat als het er echt toe doet, dan heb je de Double Strength nodig