In-Line Flat Method Feeder

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Met dit verbeterde ontwerp van de Drennan In-Line Flat Method Feeder verdelen zowel het lood in de platte basis als de aaslading het gewicht in een aerodynamische bomvorm.
  De vorm van de feeder vergroot de werpafstand en verbetert de nauwkeurigheid, vooral bij sterke zijwind. Op het lichaam van de feeder zijn de twee grootste aasvasthoudende ribben goed verdeeld en van elkaar afgebogen. Dit laat een ruime opening zodat het haakaas optimaal kan worden geplaatst. Deze ruimte komt ook overeen met een uitsparing in een Drennan aasmal voor een perfecte positionering. In combinatie met de non-stick, easy release bait mould, kunt u elke keer perfect gevormde groundbait en/of pellet mallen maken.
  Een speciale slim-line loop-to-loop Method Connector kraal, ook meegeleverd, maakt het mogelijk om feeders te verwisselen en snel de haakverbinding te veranderen in enkele seconden.
  Een meer recente introductie zijn de Heavyweight maten; 35g voor de groene mal en 45g voor de grotere oranje mal. Deze zijn ideaal voor verre worpen, het werpen bij tegenwind en bieden nog meer houvast op een steile helling.
  Soms zijn we in staat om producten te lanceren die beter ontworpen zijn, een betere bouwkwaliteit hebben en meer waar voor hun geld bieden dan de alternatieven!