Revolution Catapult

 • Overzicht
 • Details
 • De Drennan Revolution Tangle Free Caty heeft een nieuw ontwerp. 

  Het eeuwige probleem met katapulten is het verdraaien van het elastiek. Deze hebben dus een speciale bevestiging aan het frame-uiteinde die is ontworpen om vrij rond te draaien en dergelijke klitten tot een absoluut minimum te beperken.

  Strenge voermethoden zoals het vissen met pellet-waggler hebben ertoe geleid dat we een katapult moesten produceren die extreem sterk en duurzaam is.

  De handgreep is ergonomisch correct, past perfect in de hand en de beste manier om elastische slijtage aan het uiteinde van het frame te verminderen, is door een rechte bevestigingspen te hebben die 'in de treklijn' uitsteekt.

  Evenzo zijn de zakjes ontworpen met constante aanvoer van aas zoals harde pellets. Ze worden geproduceerd onder strikte vormomstandigheden van een supersterk polymeer. Roterende lagers en speciale voerzakken voor trossen helpen om een ​​strakke spreiding van het aas te behouden.

  Deze modellen zijn vele maanden in ontwikkeling, praktijktesten en productie geweest en het verschil in bouwkwaliteit is duidelijk zichtbaar!


  Aqua Revolution Caty - De lichtste katapult in het assortiment met Ultra Soft  elastiek. Dit is ideaal met aas voor kleine deeltjes en werk op korte afstand tot ongeveer 13-14 meter. Ideaal bij squats, pinkies, hennep, casters en kleine pellets.

  Red Revolution Caty - Nogmaals, ideaal voor kortere afstanden maar met licht  elastisch voor hengelvissen en korte afstand waggler werken tot ongeveer 16 meter. Ideaal met aas zoals maden, casters, hennep en pellets tot 6 mm.

  Green Revolution Caty - Een grotere framemaat met sterke latex. Perfect voor pellet waggler en standaard drijfwerk met maden en casters, tot 8 mm en 10 mm pellets. Dit is ook een geweldig model voor het afvuren van kleine balletjes grondvoer ter grootte van een duivenei.

  Orange Revolution Caty - Groot frame met oranje X-Strong latex. Het krachtigere elastiek maakt het ideaal voor pellets van 8 mm en 10 mm op afstand of in winderige omstandigheden. Het is ook een geweldige katapult om maden en zwenkwielen zo ver mogelijk op te bergen. Net als de groene Revolution Caty is hij ook handig voor het afvuren van kleine balletjes grondvoer.