RX+ Security System (Light, Remote & Sensor)

€325,00
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Het RX+ Security System van Fox is ontworpen om vissers maximale veiligheid en gemak te bieden tijdens hun visavonturen. Dit innovatieve systeem omvat de RX+ Light, RX+ Remote en RX+ Sensor, die naadloos samenwerken met de Fox RX+ Micron beetmelders en de RX+ Receiver.

  RX+ Light

  De RX+ Light kan op meerdere manieren worden gebruikt:

  • Bivvy Lamp: Gebruik de RX+ Light als een standaard bivvy lamp met afstandsbediening voor optimale verlichting in je tent.
  • Beetmelder Koppeling: Koppel de RX+ Light aan je RX+ Micron beetmelders, zodat de lamp gaat branden bij een aanbeet. Dit zorgt voor een visuele indicatie van activiteit bij je hengels, zelfs in het donker.
  • Stekverlichting: Gebruik de RX+ Light om je visplek te verlichten, waardoor je beter zicht hebt en veiliger kunt werken.

  RX+ Sensor

  De RX+ Sensor is een Passive Infrared Motion Sensor (PIR) die essentieel is voor de beveiliging:

  • Bewegingsdetectie: Wanneer de RX+ Sensor beweging detecteert, communiceert deze met gekoppelde apparaten zoals de RX+ Light, RX+ Receiver en RX+ Remote.
  • Veiligheidslamp: In combinatie met de RX+ Light kan de RX+ Sensor worden gebruikt als veiligheidslamp, die automatisch aangaat bij gedetecteerde bewegingen, waardoor je gewaarschuwd wordt voor mogelijke indringers.

  RX+ Remote

  De RX+ Remote biedt ultiem gemak en controle:

  • Afstandsbediening: De RX+ Remote kan worden gekoppeld aan zowel de RX+ Light als de RX+ Sensor, zodat je op afstand alle functies kunt bedienen.
  • Gemakkelijke bediening: Met de RX+ Remote kun je eenvoudig je verlichting en beveiliging beheren, zonder dat je direct naar de apparaten hoeft te gaan.

  Waarom Kiezen voor het Fox RX+ Security System?

  1. Veiligheid en Beveiliging: De combinatie van de RX+ Sensor en RX+ Light zorgt voor een betrouwbaar beveiligingssysteem dat je waarschuwt voor bewegingen rondom je visplek.
  2. Gebruiksgemak: Met de RX+ Remote kun je alle apparaten op afstand bedienen, wat zorgt voor gemak en efficiëntie.
  3. Multifunctioneel: De RX+ Light dient als bivvy lamp, beetmelder indicator en stekverlichting, waardoor je altijd goed verlicht bent.

  Bestel Nu bij Fox

  Wacht niet langer en verbeter je viservaring met het RX+ Security System. Bestel vandaag nog en ervaar de veiligheid, het gemak en de functionaliteit die speciaal voor vissers zijn ontworpen. Bezoek onze webshop en ontdek de volledige collectie!

Volg ons

Instagram settings not set