-15%

Jas Windproof Smok Match

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • Vissen voor liefhebbers is zowel zomer als winter en om hitte en kou het hoofd te bieden, is het belangrijk om de juiste kleding te dragen. Garbolino biedt een geheel nieuwe reeks technische kleding, sober en elegant tegelijk, zodat je niet alleen comfortabel bent in al je bewegingen, maar ook de look kunt hebben die je leuk vindt en je favoriete kleuren kunt dragen. 
    Wind is een van de ergste vijanden van de witvissers. Het zijn dus niet slechts 1, maar 2 kledingstukken die zijn toegewijd aan het doorstaan ​​van de winderige omstandigheden die Garbolino biedt.
    De Smoke Windproof Garbolino Match is een elegante sweater met capuchon die ook gemaakt is van een flexibel en bestendig materiaal dat volledig winddicht is. Het heeft 2 zijvakken en ook nog een heel praktisch voorvak, alle 3 uiteraard voorzien van een ritssluiting. Het is het ultieme viskledingstuk, uiterst comfortabel en veelzijdig, het zal u vergezellen op uw meest intense uitstapjes die worden blootgesteld aan wind en moeilijke weersomstandigheden.