-17%

Pack Silverfish 51 Pro Match 11.50

€595,00AVP*€495,00
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • Maak kennis met de revolutionaire SILVERFISH PRO MATCH 51 vaste hengel, een evolutie in onze SILVERFISH-serie die in 2023 is geïntroduceerd. Deze inschuifbare hengel is specifiek ontworpen voor de witvisvangst en is nog lichter en stijver dan haar voorganger, de SILVERFISH 41. Dit maakt de SILVERFISH PRO MATCH 51 de ideale keuze voor beginners die willen starten met het vissen met telescopische hengels, met apparatuur die al aan de top van de technologie staat. Bovendien is de hengel vergevingsgezind voor kleine foutjes die beginners kunnen maken, dankzij de constructie uit HR/IM carbon.

    Belangrijkste kenmerken van de SILVERFISH PRO MATCH 51:

    1. Lichtgewicht en stijfheid De SILVERFISH PRO MATCH 51 onderscheidt zich door zijn lichte gewicht (890 gram voor de 11m50 versie) en verhoogde stijfheid, wat resulteert in een betere hantering en controle tijdens het vissen.

    2. PRO MATCH HELIX Kit Uitgerust met de standaard Garbolino kits, inclusief de innovatieve PRO MATCH HELIX kit, een nieuwe generatie ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van ervaren vissers. Deze kit verbetert de prestaties aanzienlijk, vooral in termen van gevoeligheid en precisie.

    3. Uitgebreide set Het pakket omvat de hengel van 11m50, een K3 Pro Match Hélix kit van 4m10, en een mini omkeerbare verlenging van 10m00 naar 11m50. Dit alles wordt geleverd in een geborduurde stoffen koker met de naam van de serie, wat zorgt voor uitstekende bescherming en makkelijk transport.

    4. Veelzijdigheid en duurzaamheid De hengel is gemaakt van hoogwaardig HR/IM-carbon, wat zorgt voor duurzaamheid en een langdurige topprestatie onder diverse visomstandigheden.

    De SILVERFISH PRO MATCH 51 is niet alleen een uitstekende keuze voor beginners, maar ook voor ervaren vissers die een hoogwaardige, responsieve hengel zoeken die hen kan helpen hun visvaardigheden verder te ontwikkelen. Dit pakket biedt alles wat nodig is om effectief te vissen op witvis, verpakt in een stijlvol en functioneel design.