Pole Float Bagger

€2,99
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De Bagger vaste hengeldobbers zijn de ideale dobber bij het vissen tegen een modderlijn of het vissen langs de kant. Met een 0,9 mm glasvezel stuurpen, die super duurzaam is en niet breekt of breekt onder druk. Ook is de 2 mm holle plastic borstel goed zichtbaar, zelfs bij weinig licht of tegen oevervegetatie.

    Geschikt voor het ondersteunen van zwaar aas zoals wormen of maïs die veel worden gebruikt bij het vissen in dit soort omstandigheden. Deze dobber heeft ook een rond lichaam, dit helpt de dobber mooi en stabiel te houden, vooral vanwege de wiskunde die hij zal doorstaan bij het vissen in ondiep water met vissen die de rig rondzweven, dit helpt om alles op één plek te houden.

    Deze dobber is verkrijgbaar in 0,3g en 0,4g, lekker zware dobbers om je haakaas stil te houden en een goede presentatie van je rig te behouden. Op dit patroon wordt een handgelijmd extra lang zijoog gebruikt om de sterkte van de drijver te vergroten. Elke dobber met de hengel wordt met de hand gemaakt op het hoofdkantoor van Guru volgens de hoogste standaard.