Dura Slip Catapult Spare Parts

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Bent u in het bezit van een Dura Slip Katapult en is het tijd om het elastiek en de pouch te vervangen? Met ons vervangingselastiek en pouch set kunt u eenvoudig de levensduur van uw katapult verlengen en zorgen voor continue optimale prestaties tijdens uw vissessies.

  Deze set bevat een complete elastiekassemblage inclusief pouch, speciaal ontworpen voor de Dura Slip Katapult. Het vervangen van het elastiek en de pouch is een fluitje van een cent dankzij het eenvoudige schroefontwerp van de katapult. Draai eenvoudig de bovenkant van de katapult los en vervang deze door de nieuwe versie.

  Kenmerken:

  • Complete Elastiekassemblage Inclusief Pouch: Deze set biedt u alles wat u nodig heeft om uw katapult weer als nieuw te maken.
  • Eenvoudig Schroefontwerp: Geen gedoe met ingewikkelde installatieprocessen. Het enige wat u hoeft te doen is de bovenkant van de katapult los te draaien en de nieuwe elastiekassemblage te plaatsen.
  • Compatibiliteit: Ontworpen voor zowel licht- als mediumkatapultspares, zodat u de juiste spanning kunt kiezen die bij uw visstijl past.

  Of u nu regelmatig vist of slechts af en toe, een goed functionerende katapult is essentieel voor het nauwkeurig voeren op uw visstek. Door het elastiek en de pouch tijdig te vervangen, verzekert u zich van de best mogelijke prestatie en duurzaamheid van uw Dura Slip Katapult.

  Mis deze kans niet om uw katapult een nieuw leven in te blazen. Bestel vandaag nog uw vervangingselastiek en pouch voor de Dura Slip Katapult en zorg ervoor dat u klaar bent voor uw volgende vissessie.