Inception Mag Lok - Padded Seat

€82,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • We zijn verheugd om de introductie van onze nieuwste ultra comfortabele padded seat aan te kondigen, speciaal ontworpen voor de visser die comfort en functionaliteit hoog in het vaandel heeft. Deze zitting biedt niet alleen ultiem zitcomfort, maar is ook uitgerust met extra functies die uw viservaring naar een hoger niveau tillen.

  Innovatief Ontwerp en Functionaliteit

  Ultra Comfortabele Padded Seat

  Onze padded seat is voorzien van extra dikke voering voor een maximaal comfort, zelfs tijdens langdurige vissessies. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en langdurig gebruik, waardoor deze zitting een waardevolle aanvulling is op uw visuitrusting.

  Uniek Mag Lock System

  Deze zitting is uitgerust met ons unieke mag lock systeem, dat zorgt voor een stevige en veilige bevestiging. Dit systeem maakt het eenvoudig om de zitting te installeren en te verwijderen, zonder gedoe en met een maximale stabiliteit.

  Extra Pole Rest

  Voorzien van een ingebouwde pole rest, biedt deze zitting extra gemak tijdens het vissen. U kunt uw hengel veilig en stabiel neerleggen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over schade of verlies.

  Compatibiliteit

  Onze ultra comfortabele padded seat is volledig compatibel met de SL30 Inception Seatbox. Dit betekent dat u de zitting eenvoudig kunt integreren met uw bestaande uitrusting, zonder dat u extra aanpassingen hoeft te doen.

  Belangrijkste Kenmerken

  • Ultra Comfortabele Padded Seat: Extra dikke voering voor maximaal zitcomfort.
  • Uniek Mag Lock System: Stevige en veilige bevestiging voor eenvoudige installatie en verwijdering.
  • Ingebouwde Pole Rest: Voor extra gemak en veiligheid tijdens het vissen.
  • Compatibiliteit: Volledig compatibel met de SL30 Inception Seatbox.

Volg ons

Instagram settings not set