-20%

Supera X Feeder

Levertijd: 1-2 werkdagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Het ontwerpen van een premium range aan hengels die tegemoet komt aan de vereisten van het moderne feedervissen is nooit een eenvoudige opgave. De ontwikkeling van de Supera X range heeft ruim twee jaar geduurd, maar het uiteindelijke product is werkelijk buitengewoon!  We hebben de tel verloren voor wat betreft het aantal proefmodellen die getest zijn door Des Shipp & Lee Kerry voordat we besloten tot de definitieve uitvoering. We geloven nu dat dit gewoon de beste range aan feederhengels is die we ooit geproduceerd hebben. Een belangrijk kenmerk van de Supera X range is het X wrap carbonweefsel. Deze super sterke wikkelingen maken dat de algehele diameter van de blank gereduceerd kan worden, terwijl er ook een epische vis- en werpactie geboden wordt, een hoogstandje van productontwikkeling.  Elk model is ook uitgevoerd met ruimere geleideogen, door het lagere gewicht hiervan en de grotere diameter kan er tevens verder geworpen worden.  Zoals bij al onze premium hengels zijn ook de Supera X feederhengels uitgevoerd met platte handgrepen van EVA en kurk, deze zijn afgewerkt met het Supera X logo dat in het materiaal verwerkt is. Een topkwaliteit serie hengels die er uit zien en presteren zoals geen enkele andere feederhengel op de markt!

  9ft Supera X Feeder
  Een superbe hengel voor het werpen over korte afstanden, zoals regelmatig het geval is op commercials. Een zachte, progressieve actie die gelijkmatig verloopt door de gehele blank, ideaal voor het drillen van hard vechtende vissen en het voorkomen van het losschieten van gehaakte vissen.
  Wordt geleverd met drie carbon feedertoppen van 1, 1,5 en 2 ounce.

  10ft Supera X Feeder
  De progressieve, parabolische actie maken het tien voet/300 cm lange model ideaal voor het drillen van vis in elk formaat, met name kort onder de hengeltop. Ideaal te gebruiken voor worpen tot 30 meter, deze feederhengel is al het favoriete model van Des Shipp voor al zijn visserijen op karper op commercials.
  Wordt geleverd met drie carbon feedertoppen van 1, 1,5 en 2 ounce.

  11ft Supera X Feeder
  De ultieme allrounder, perfect voor gebruik op zowel commercials als natuurlijke wateren. Een superbe progressieve actie maakt het werpen van alle soorten voerkorven tot een fluitje van een cent, waarmee deze hengel de vaste keuze is voor sportvissers die veel verschillende wateren bevissen.
  Wordt geleverd met drie carbon feedertoppen van 1, 1,5 en 2 ounce.


  Supera X 12ft Feeder
  Ontworpen voor worpen verder dan 60 meter, waarbij deze hengel uitgevoerd is met een krachtige, progressieve actie, ideaal voor het werpen van grotere voerkorven. Deze hengel is uitgegroeid tot Lee Kerry’s favoriete model voor allerlei vismethoden, vissoorten en visafstanden. De driedelige uitvoering maakt dat de blank geleidelijk doorbuigt, wat voorkomt dat een gehaakte vis losschiet kort voor het landingsnet.
  Wordt geleverd met drie carbon feedertoppen van 1,5, 2 en 2,5 ounce.