Extra Kempzaad 80-90% kiemkracht

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Ons hennepzaad voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, met een strikte controle op de kiemkracht voordat we tot aankoop overgaan. Dit garandeert dat onze hennep altijd van topkwaliteit is. Dankzij zijn veelzijdigheid is onze hennep geschikt voor een breed scala aan vismethodes, inclusief de vaste stok, de feederhengel, en de karperhengel.

  Deze hennep is perfect om moeiteloos een voerplek op te bouwen die karpers onweerstaanbaar vinden. Het is eveneens effectief als onderdeel van een feedermix of als directe voeding. Zo biedt het flexibele inzetbaarheid in uw visaanpak.

  Door hennep te koken, ontstaat een rijke smaak en geur, versterkt door de aanwezige oliën. Het kan bovendien gecombineerd worden met andere partikels om de aantrekkingskracht te vergroten.

  Bereidingsinstructies:

  - Week de hennep 12-24 uur in voldoende water, waarbij je tussentijds het water ververst en eventuele drijvende onzuiverheden verwijdert.
  - Kook de hennep vervolgens 20-30 minuten. Overweeg het toevoegen van smaakstoffen om de aantrekkelijkheid te verhogen.
  - Het overgebleven kookvocht is uitstekend geschikt om je voermix mee aan te maken en zo de effectiviteit te verhogen.

  • Temperatuur van het Kookwater: Het koken van hennep in water dat net aan de kook is, helpt de voedingsstoffen en oliën beter te behouden. Overweeg licht te koken om de beste balans tussen aantrekkingskracht en voedingswaarde te vinden.

  • Gebruik van Kookvocht: Het kookvocht van de hennep bevat opgeloste suikers en oliën die zeer aantrekkelijk zijn voor vissen. Gebruik dit vocht om je voer of pasta mee aan te maken voor een extra attractieve boost.

  • Frequentie van Voeren: Bij het vissen met hennep is het belangrijk om regelmatig, maar met mate te voeren. Een constante, subtiele aanvoer van hennepzaad houdt de vissen geïnteresseerd en actief op je stek.

  Door deze tips in je visstrategie te integreren, kun je de effectiviteit van hennep als aas en lokmiddel maximaliseren, waardoor je kansen op een succesvolle vangst aanzienlijk toenemen.

  Vissen met pasta op een voerstek verrijkt met hennep kan bijzonder effectief zijn, dankzij de combinatie van attractieve geuren, smaken en texturen. Hier zijn enkele tips om deze techniek optimaal te benutten:

  1. Aanmaken van de Pasta: Integreer fijngemalen hennepzaad in je pastamengsel. De toevoeging van hennep niet alleen verrijkt de smaak en aroma van de pasta, maar voegt ook waardevolle oliën toe die de aantrekkelijkheid verhogen. Experimenteer met de verhoudingen om een consistentie te vinden die goed op de haak blijft zitten, maar toch voldoende deeltjes en geuren vrijgeeft onder water.

  2. Bereiding van de Voerstek: Verspreid een mix van hele en gekookte hennepzaden rond je voerstek om een aantrekkelijke bed van deeltjes te creëren. Dit stimuleert vissen om het gebied te verkennen en te blijven zoeken naar voedsel, waardoor ze uiteindelijk jouw pasta-aas tegenkomen.

  3. Timing is Alles: Laat de hennepvoerstek even 'rusten' na het aanmaken, zodat de vis de kans krijgt om de plek te vinden en erop te vertrouwen. Gooi daarna je pasta-aas in, precies op de actieve voerstek.

  4. Observatie: Let goed op tekenen van visactiviteit op je voerstek. Kleine verstoringen aan het wateroppervlak of een veranderende kleur van het water kunnen duiden op voedende vis. Dit is het perfecte moment om je pasta-aas in te zetten.

  5. Aanpassing van de Techniek: Als je merkt dat de vissen terughoudend zijn, overweeg dan om de grootte of vorm van je pasta-aas aan te passen. Soms kan een kleiner of subtieler aas meer succes hebben.

  6. Gebruik van Attractanten: Overweeg het toevoegen van vloeibare attractanten of smaakstoffen aan zowel je pasta als de hennepvoerstek. Deze kunnen de nieuwsgierigheid van de vis prikkelen en ze sneller naar je haakaas leiden.

  7. Regelmatig Verversen: Ververs je pasta-aas regelmatig om te verzekeren dat het vers en aantrekkelijk blijft. Een verse lading pasta op je haak kan soms net het verschil maken.

  Vissen met maïs of pasta aan de haak op een met hennep bereide voerstek is een uitstekende strategie om diverse vissoorten te lokken. Hier zijn gecombineerde tips voor een effectieve benadering met deze aassoorten:

  1. Bereid je Voerstek Voor met Hennep: Begin met een voerstek rijk aan hennepzaad om een basis van attractiviteit te creëren. De oliën en geuren van hennep trekken vis aan en houden ze in het gebied.

  2. Maak een Aantrekkelijke Aasmix: Combineer gekookte maïs en pasta in je aasstrategie. Maïs biedt visuele aantrekkingskracht en een zoete smaak, terwijl pasta, verrijkt met fijngemalen hennep, zorgt voor een aantrekkelijke textuur en extra geur.

  3. Voeg Extra Attractanten toe: Overweeg het mengen van vloeibare attractanten of smaakstoffen met je maïs en pasta om de aantrekkelijkheid te verhogen. Dit kan de nieuwsgierigheid van de vis verder prikkelen en hen sneller naar je haakaas leiden.

  4. Pas je Haakgrootte en Type Aan: Gebruik een geschikte haak voor de grootte van je aas. Een te grote haak kan vis afschrikken, terwijl een te kleine haak de presentatie van je aas kan belemmeren.

  5. Wissel Af tussen Maïs en Pasta: Experimenteer door afwisselend maïs en pasta aan de haak te presenteren. Dit kan helpen om uit te vinden welk aas op dat moment het meest effectief is, afhankelijk van de voorkeuren van de vis.

  6. Presenteer je Aas Correct: Zorg ervoor dat je aas natuurlijk in het water ligt. Pasta kan bijvoorbeeld beter iets boven de bodem zweven, terwijl maïs direct op de bodem kan liggen.Volg ons

Instagram settings not set