Mille's Week-end Pack 3 Kilo

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Reniers Fishing Mille's Week-end Pack 3 Kilo

  Ontdek de kracht van ambachtelijk gemaakte visvoeders met Reniers Fishing Mille's Week-end Pack. Dit zorgvuldig samengestelde pakket van 3 kilo biedt de perfecte mix van natuurlijke ingrediënten die zijn ontworpen om de vangstefficiëntie te maximaliseren tijdens je visweekenden. Onze unieke formule bevat hoogwaardige eiwitten, essentiële vetzuren en aantrekkelijke geurstoffen die vissen niet kunnen weerstaan. Nu beschikbaar in vier gespecialiseerde varianten: voor voorn, karper, brasem en speciaal voor de feeder-visserij. Dit voeder is vervaardigd uit topproducten en wordt aangeboden tegen een uitzonderlijke knalprijs, ideaal voor een weekend te gaan vissen!

  Kenmerken:

  • Hoogwaardige Ingrediënten: Elke batch wordt gemaakt met verse, natuurlijke producten die de gezondheid en activiteit van de vis bevorderen.
  • Specifieke Formules: Kies uit vier afgestemde mengsels voor voorn, karper, brasem, of feeder-visserij, elk met een optimale balans van voedingsstoffen voor specifieke vistypes.
  • Optimale Mengeling: De ideale balans van voedingsstoffen zorgt voor snelle attractie en langdurige effectiviteit.
  • Gebruiksklaar: Eenvoudig te gebruiken voor zowel beginners als ervaren vissers. Perfect voor alle zoetwatervissen.

  Gebruiksaanwijzing:

  1. Voorbereiding: Kies de specifieke voederformule die past bij het type vis dat je wilt vangen.
  2. Bevochtiging in Drie Tijden: Begin met het langzaam toevoegen van water aan het voer in drie afzonderlijke fasen. Hierdoor kunnen alle ingrediënten gelijkmatig nat worden en zich optimaal vermengen.
  3. Zeefproces: Na elke bevochtigingsfase het mengsel door een zeef halen om klonten te verwijderen en een uniforme textuur te waarborgen.
  4. Gebruik: Gooi het voer gelijkmatig over het gewenste visgebied nadat het volledig is voorbereid.
  5. Vissen: Geniet van de verhoogde activiteit en verbeterde vangstkansen dankzij de effectieve verspreiding van aroma's en voedingsstoffen.

  Met Reniers Fishing Mille's Week-end Pack ben je klaar voor een succesvol en genietbaar visweekend. Probeer het vandaag nog en zie zelf waarom ervaren vissers vertrouwen op onze huisgemaakte kwaliteit voor elk type vis, allemaal tegen een onverslaanbare prijs!

Volg ons

Instagram settings not set