Reel Ultegra XSE 14000

€192,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De Ultegra XTE en XSE, geïnspireerd op Shimano's meest succesvolle modellen, zijn hier om de markt voor middengeprijsde langeafstandsmolens radicaal te veranderen. Uitgerust met Shimano's baanbrekende 'long cast'-technologieën, verpakt in slanke monochrome body's, stellen deze molens nieuwe normen en beloven ze razend populair te worden in heel Europa.

    Het unieke aan Shimano is de Super Slow Oscillation, wat alleen al een doorslaggevende reden is om voor de Ultegra XTE en XSE te kiezen. Maar het is de combinatie van alle geavanceerde technologieën in deze langeafstandswonders die ze simpelweg onweerstaanbaar maakt. Met deze molens werp je niet alleen verder, maar vis je ook efficiënter, geniet je van een langere levensduur en zien ze er fantastisch uit op elke hengel waarmee je ze combineert. Ben je een karpervisser die voorkeur geeft aan donkere 'stealth-achtige' kleuren, kies dan voor de XTE. Ben je een strandvisser, of houd je van lichtere kleuren, dan is de 'zilveren' XSE de molen voor jou. Welke keuze je ook maakt, het is gegarandeerd een goede.

    In de lichte, maar tegelijkertijd stevige CI4+ body van de Ultegra schuilen Shimano's meest vooruitstrevende technologieën. HAGANE Gear en X-SHIP, gecombineerd met Infinity Drive en Silent Drive, zorgen voor een ongekende soepelheid en lichte rotatie. Maar vergis je niet, de Ultegra levert onder druk alle benodigde kracht, en meer. Hoewel de interne techniek indrukwekkend is, zijn het de werpprestaties die deze molen werkelijk onderscheiden.

    De Super Slow 5 Oscillation zorgt voor een uitzonderlijk soepele lijnoplegging, wat heeft bewezen de wrijving te verminderen en het werpbereik te vergroten. Daarnaast zorgen functies als Rigid Cast voor minder doorbuiging van de spoel tijdens het werpen en stuurt Parallel Body de lijn in de perfecte hoek naar de eerste geleidering. Terwijl de lijn soepel over de lip van de aluminium AR-C-spoel glijdt, wordt wrijving geminimaliseerd. Het resultaat is een sublieme werpcapaciteit, ongekend voor zo'n betaalbare prijs.

    Maak je klaar voor een revolutie in je viservaring met de Ultegra XTE en XSE – de molens die langeafstandswerpen toegankelijker maken dan ooit tevoren.