Surfcasting Rig Special Fluorocarbon Branch Line Big Fish Special 80+150cm (1 pc) Haak 4 - 0.60mm

€3,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL LARGE FISH / FLUORO + OCTOPUS 1X150 rigs zijn voorzien van een rollende wartel aan de bovenkant van het lijnlichaam voor een snelle bevestiging aan je snatch. Met een loodhaak aan de onderkant van de lijn kun je snel het gewicht van het lood veranderen, afhankelijk van de visomstandigheden.
    Uitgerust met een 150cm fluorocarbon stack gemonteerd op een rollende wartel geklemd tussen 2 parels, verrijkt met glow-in-the-dark parels, een super aantrekkelijke glow-in-the-dark octopus en een ultra sterke Black Nickel haak om corrosie te voorkomen, De SURFCASTING SUNSET RS COMPETITION SPECIAL LARGE FISH / FLUORO + OCTOPUS 1X150 rigs helpen je bij het vinden van trofeevis zoals grote zeebaars of skinny minnows met hele inktvis of inktvis strips.

    Deze rigs hebben 100% PVDF Fluorocarbon tips die totaal onzichtbaar zijn onder water en een ultra discrete aanpak bieden voor zelfs de meest op hun hoede zijnde vissen. Het voorkomt ook spinnen in sterke stromingen.
    SUNSET SURFCASTING RS COMPETITION rigs zijn gebouwd met top-of-the-range componenten om je vistrips tot een echt succes te maken!

    Met een totale lengte van 80cm zijn de SUNSET SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL LARGE FISH / FLUORO + OCTOPUS 1X150 leaders verkrijgbaar met een nummer 4/0 haak.