Surfcasting Rig Special Fluorocarbon Branch Seabass Special 180cm (3 pcs) Haak 2 - 0.50mm

€3,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL BAR / FLUORO 3X70 rigs zijn voorzien van een rollende wartel aan de bovenkant van het lijnlichaam voor een snelle bevestiging aan je snatch. Met een loodhaak aan de onderkant van de lijn kun je snel het gewicht van het lood veranderen, afhankelijk van de visomstandigheden.
    Uitgerust met 3 x 70cm fluorocarbon wartelkoppen opgesloten tussen 2 parels, een drijvende parel op de bovenste kop om je aas los te maken en haken met lange schacht in Zwart Nikkel om corrosie te voorkomen, zullen de SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL BAR / FLUORO 3X70 rigs je in staat stellen om zeebaars te surfen met alle soorten zeewormen.

    Deze rigs hebben 100% PVDF fluorocarbon tips die totaal onzichtbaar zijn onder water, waardoor je zelfs de meest op je hoede zijnde vissen ultra discreet kunt benaderen. Het voorkomt ook spinnen in sterke stromingen.
    SUNSET SURFCASTING RS COMPETITION rigs zijn gebouwd met top-of-the-range componenten om je vistrips tot een echt succes te maken!

    Met een totale lengte van 180cm zijn de SUNSET SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL BAR / FLUORO 3X70 leaders verkrijgbaar met een nummer 2 haak.