Surfcasting Rig Special Fluorocarbon Branch Line Sea Bream Special 180cm (2 pcs)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL ROYALE / FLUORO 2X150 rigs zijn voorzien van een rollende wartel aan de bovenkant van het lijnlichaam voor een snelle bevestiging aan je snatch. Met een loodhaak aan de onderkant van de lijn kun je snel het gewicht van het lood veranderen, afhankelijk van de visomstandigheden.
    De SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL ROYALE / FLUORO 2X150 rigs zijn uitgerust met 2 x 150 cm fluorocarbon koppen gemonteerd op rollende wartels geklemd tussen 2 parels, en ultra-sterke omgekeerd gesmede haken in zwart nikkel om corrosie te voorkomen. Deze rigs stellen je in staat om te surfen op zeebrasem en andere spartelvissen met kustwormen, schelpdieren, krabben en bibis.

    Deze rigs hebben 100% PVDF Fluorocarbon tips, die totaal onzichtbaar zijn onder water en zorgen voor een ultra discrete aanpak voor zelfs de meest op hun hoede zijnde vissen. Het voorkomt ook spinnen in sterke stromingen.
    SUNSET SURFCASTING RS COMPETITION rigs zijn gebouwd met top-of-the-range componenten om je vistrips tot een echt succes te maken!

    Met een totale lengte van 180cm zijn de SUNSET SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL ROYALE / FLUORO 2X150 leaders verkrijgbaar met nummer 2 en nummer 1 haken.