Romain Foiratier - Champion de France (1kilo)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Romain Foiratier is vereerd u zijn gamma van 6 nieuwe generatie samengestelde mixen voor te stellen. Deze voldoen voor de meest geavanceerde vissers en aan de nieuwste technieken van de visserij.  De mixen zijn samengesteld uit hoog waardige ingrediënten en zijn gemakkelijk klaar te maken en te bevochtigen.

  Feeder:
  Lokaas met een aangename lichte kleur, die u toelaat te feederen zowel op vijvers als op rivieren. Met karamel aroma dat alle vissen waarderen.

  Vijver/Etang:
  Een lichter lokaas met een lichtbruine kleur. Het is een snelwerkend lokaas dat urenlang actief blijft, door het gebruik van uitgekiende ingrediënten. De samenstelling is op basis van kruiden, een echte magneet om de vis aan te trekken.

  Kanaal/Canal:
  Donker en klevend lokaas. Het lokaas werd ontworpen om ook actief te blijven bij stroming. Fijn amandel aroma welke de meest schuwe vis zal aantrekken.

  Brasem/Brème:
  Geel rijk lokaas. Het zal Brasem en andere grote vis aantrekken en op uw stek houden door het gebruik van eetlustopwekkende ingrediënten. Met het onweerstaanbare aroma Brasem.

  Voorn/Gardon:
  Bruin lokaas. Samengesteld met ‘FIRST QUALITY’ ingrediënten en een speciaal attractief aroma dat het hele jaar door sterk gewaardeerd wordt door Voorns.

  Zwarte Voorn/Gardon Noir:
  Het lokaas Zwarte Voorn heeft dezelfde kenmerken als de Voorn. Met zijn zwarte kleur is hij goed zichtbaar in helder water.

  Grote Voorn/Gros Gardon:
  Het lokaas Grote Voorn is donkerbruin van kleur, met een zeer krachtige kruidenmix. De evenwichtige samenstelling werd speciaal bestudeerd en getest om de Grote Voorns aan te trekken. Eens je het hebt geprobeerd, ben je verkocht.