Winder Bungs

 • Overzicht
 • Details
 • Geproduceerd in een extra stevig, ultralicht materiaal, passen de vier maten Polemaster Winder Bungs op een zeer breed scala aan topsecties.

   

  Elke Winder Bung kan talloze windingen van elastiek bevatten, waardoor kleine lengtes kunnen worden losgelaten of gewikkeld en nauwkeurige aanpassingen kunnen worden gemaakt aan de spanning van uw paalelastiek. De maten Medium en Large kunnen zelfs meerdere slagen van Drennan Carp Bungee holle elastiek met een grotere diameter bevatten.

  Het haspelgedeelte heeft een zwaluwstaartverbinding, waardoor het kan worden gescheiden van de taps toelopende stop en indien nodig gemakkelijk opnieuw kan worden gemonteerd. Het taps toelopende kegelgedeelte heeft ook een klein afvoerkanaal aan elke kant om te voorkomen dat water vast komt te zitten in de bovenste delen.

  De taps toelopende kegels op de vier maten stop hebben elk een geribbeld gedeelte dat kan worden afgesneden met een scherp mes of een junior ijzerzaag. Deze eenvoudige aanpassing geeft elke maat een maximale en minimale diameter. Het assortiment kan daarom worden aangepast aan alle stoksecties en topkits met een interne boring tussen 10 mm en 30 mm.

  Deze ultralichte Winder Bungs wegen zo weinig dat ze een minimaal effect hebben op de balans of actie van je hengel.

  Op standaard uit elkaar te halen palen moet de Winder Bung in de sectie passen, net buiten de voegdiepte en binnen handbereik van de extractorstang. De extractorstang heeft een positief twist-lock locatiesysteem, zodat het heel gemakkelijk is om een ​​Winder Bung uit zijn positie in het paalgedeelte te verwijderen.

  Doordat deze tweedelige wikkelaars kunnen worden gescheiden van het uiteinde van de stop, zijn ze onderling uitwisselbaar, wat een groter aantal opbergmogelijkheden biedt en dus meer ruimte voor spanningsaanpassingen aan het paalelastiek.

  Alle paalelastiek is onderhevig aan beschadiging en slijtage, vooral aan het uiteinde waar de onderlijn of connector is bevestigd. Met een extra elastiek op de haspel kunt u niet alleen de spanning aanpassen, maar ook het elastiek periodiek inkorten, waardoor het versleten puntgedeelte wordt geëlimineerd.