Steady Rod Method Rest

€14,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Voor de feedervisser die op zoek is naar de optimale steun tijdens het vissen op commercials, introduceren we met trots de Nytro Steady Methode Rust. Deze innovatieve hengelsteun, ontworpen met de feedervisser in gedachten, biedt een ongeëvenaarde stabiliteit en bescherming voor uw hengel.

  Innovatief Ontwerp voor Maximale Bescherming

  De Nytro Steady Methode Rust kenmerkt zich door een uniek design met een eenzijdig uitstekende sikkel. Deze sikkel zorgt ervoor dat uw hengel niet van de steun getrokken kan worden, zelfs niet bij de meest krachtige aanbeten. Dit biedt een ongekende gemoedsrust, wetende dat uw hengel veilig en beveiligd is.

  Veelzijdige Positionering

  Met de mogelijkheid om uw hengel in meerdere posities langs de steun te plaatsen, biedt de Nytro Steady Methode Rust een veelzijdigheid die u in staat stelt om uw hengel precies zo te positioneren als u wilt. Of u nu de voorkeur geeft aan een hogere of lagere hoek, deze hengelsteun past zich aan uw behoeften aan.

  Fijne Aanpassingen voor Perfecte Controle

  Alle secties van de Nytro Steady Methode Rust zijn voorzien van een kleine gleuf, waardoor u kleine aanpassingen kunt maken aan de spanning op de punt van uw hengel. Dit stelt u in staat om de perfecte balans te vinden tussen stabiliteit en gevoeligheid, zodat u geen enkele aanbeet mist.

  Belangrijkste Kenmerken:

  • Methode Hengelsteun: Specifiek ontworpen voor het feedervissen op commercials.
  • Eenzijdig Uitstekende Sikkel: Biedt bescherming voor uw hengel tegen krachtige aanbeten.
  • Vier Stangposities: Biedt de flexibiliteit om uw hengel in verschillende posities te plaatsen.
  • Zacht Rubberen Gripoppervlak: Zorgt voor extra grip en bescherming voor uw hengel.
  • Staafsecties met Sleuven: Maakt fijne aanpassingen mogelijk voor optimale controle.
  • Schroef met Dubbele Schroefdraad: Voor eenvoudige bevestiging aan uw visplatform.

  De Nytro Steady Methode Rust is de ideale keuze voor de serieuze feedervisser die op zoek is naar de beste ondersteuning en bescherming voor hun hengel. Met zijn innovatieve design en aandacht voor detail, tilt deze hengelsteun uw viservaring naar een hoger niveau. Ontdek vandaag nog deze must-have hengelsteun in onze webshop en maak uw volgende visuitje nog succesvoller.