Steady Rod U-Rest

€8,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • De Nytro Steady U-Rest is echt veelzijdig en past op de meeste hengelhandvatmaten. Het heeft een zachte rubberen inleg die schade aan de hengel of het schepnet voorkomt handvat. Het kan worden gebruikt als achter- of voorsteun. Veelzijdige voor-/achtersteun > Zacht rubberen gripoppervlak > Ideaal om uw schepnet op zijn plaats te houden in winderige omstandigheden > Schroef met dubbele schroefdraad
   

  Ontdek de Nytro Steady U-Rest: De Ultieme Veelzijdige Hengelsteun

  Voor elke visser die op zoek is naar een universele oplossing om zijn hengel of schepnet veilig te ondersteunen, introduceert onze webshop met trots de Nytro Steady U-Rest. Deze hengelsteun, ontworpen met het oog op veelzijdigheid en gebruiksgemak, is compatibel met de meeste hengelhandvatmaten en vormt een essentieel onderdeel van uw visuitrusting.

  Zachte Bescherming en Flexibele Ondersteuning

  De Nytro Steady U-Rest is uitgerust met een zachte rubberen inleg, die speciaal is ontworpen om schade aan uw hengel of het handvat van uw schepnet te voorkomen. Dit zachte gripoppervlak zorgt voor een veilige plaatsing van uw uitrusting, zonder het risico op krassen of andere schade.

  Veelzijdigheid aan de Waterkant

  Of u nu een steun nodig hebt voor de achterkant van uw hengel tijdens het wachten op die grote vangst, of een voorsteun om uw schepnet binnen handbereik te houden, de Nytro Steady U-Rest biedt de flexibiliteit die u nodig hebt. Deze veelzijdige steun kan zowel als voor- als achtersteun worden gebruikt, waardoor het een onmisbaar gereedschap is voor elke visser.

  Ideaal voor Winderige Omstandigheden

  De Nytro Steady U-Rest bewijst zijn waarde vooral in winderige omstandigheden, waar het vasthouden van uw schepnet of hengel een uitdaging kan zijn. De stevige grip en stabiliteit die het biedt, zorgen ervoor dat uw uitrusting veilig op zijn plaats blijft, ongeacht het weer.

  Eenvoudige Montage met Dubbele Schroefdraad

  Dankzij de schroef met dubbele schroefdraad is de Nytro Steady U-Rest eenvoudig te bevestigen aan elke bankstick, feederarm of andere steun met een standaard schroefdraad. Deze eenvoudige montagemethode maakt het een fluitje van een cent om uw visopstelling snel en efficiënt op te zetten.

  Belangrijkste Voordelen:

  • Veelzijdige Voor-/Achtersteun: Geschikt voor de meeste hengelhandvatmaten.
  • Zacht Rubberen Gripoppervlak: Voorkomt schade aan uw hengel of schepnethandvat.
  • Ideaal voor Winderige Omstandigheden: Houdt uw schepnet of hengel stevig op zijn plaats.
  • Eenvoudige Montage: Dankzij de schroef met dubbele schroefdraad.

  Rust uw visuitrusting uit met de Nytro Steady U-Rest voor een zorgeloze viservaring. Of u nu aan de oever zit te wachten op die ene grote vangst of actief uw schepnet gebruikt, deze veelzijdige steun biedt de stabiliteit en bescherming die u nodig hebt. Ontdek vandaag nog de Nytro Steady U-Rest in onze webshop en maak uw volgende visavontuur nog succesvoller.