TopSecret (2 delen)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • Ontdek onze nieuwste hengelreeks, speciaal ontworpen om aan de behoeften van elke visser te voldoen. Deze hengels combineren een strakke blank met een gevoelige top, zodat zelfs de meest voorzichtige aanbeten tijdens het vissen voelbaar zijn. De serie omvat vier verschillende hengels met verschillende werpgewichten, wat betekent dat er voor iedereen een geschikte hengel is.

  Veelzijdige Modellen voor Elke Visstijl

  190cm Hengel

  Deze hengel is ideaal voor diverse vistechnieken zoals jigs, dropshot, Carolina, Texas en Ned rig. Perfect voor de visser die houdt van variatie en precisie.

  210cm Hengel

  Tijdens tests bleek deze hengel perfect te zijn voor de Carolinarig visserij. Met zijn veelzijdigheid is hij ook geschikt voor jigs, dropshot, Texas en Ned rig. Een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren vissers.

  235cm Hengel

  Een echte allrounder! Deze hengel is perfect voor de softbait visserij, maar ook met hardbaits, crankbaits, spinnerbaits en chatterbaits presteert hij uitstekend. Ideaal voor vissers die van afwisseling houden en verschillende technieken willen toepassen.

  270cm Hengel

  Voor de grotere uitdagingen is deze hengel ideaal. Geschikt voor softbaits, hardbaits, crankbaits, spinnerbaits en chatterbaits. Deze hengel biedt de kracht en flexibiliteit die nodig is om grote vangsten binnen te halen.

  Kenmerken en Specificaties

  • 190cm: Geschikt voor jigs, dropshot, Carolina, Texas, Ned rig
  • 210cm: Geschikt voor jigs, dropshot, Carolina, Texas, Ned rig
  • 235cm: Geschikt voor softbaits, hardbaits, crankbaits, spinnerbaits, chatterbaits
  • 270cm: Geschikt voor softbaits, hardbaits, crankbaits, spinnerbaits, chatterbaits

  Waarom Kiezen voor Onze Hengelreeks?

  Deze hengelreeks biedt veelzijdigheid en precisie voor elke visserijstijl. Of u nu een specifieke techniek beoefent of verschillende methoden wilt uitproberen, deze hengels zullen u niet teleurstellen. Met hun strakke blanks en gevoelige toppen zijn ze ontworpen om elke aanbeet voelbaar te maken en uw vangst te maximaliseren.

Volg ons

Instagram settings not set