Surfcasting Rig Special Fluorocarbon Branch Line Flat Fish Special 130cm (3 pcs)

Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL FLATFISH / FLUORO 3X50 rigs zijn voorzien van een rollende wartel aan de bovenkant van het lijnlichaam voor een snelle bevestiging aan je snatch. Met een loodhaak aan de onderkant van de lijn kun je snel het gewicht van het lood veranderen, afhankelijk van de visomstandigheden.
    Uitgerust met 3 x 50cm fluorocarbon stacks gemonteerd op rollende wartels geklemd tussen 2 parels, verrijkt met ultra aantrekkelijke gekleurde parels, een drijvende parel op de bovenste stack om je aas los te maken en rood vertinde haken, De SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL FLATFISH / FLUORO 3X50 rigs zullen je in staat stellen om te surfen op bot, tong en schol met kustwormen, kleine schelpen of makreel of sardine roosjes.

    Deze rigs hebben 100% PVDF Fluorocarbon stacks die totaal onzichtbaar zijn onder water, wat een ultra discrete aanpak biedt voor zelfs de meest wantrouwige vissen. Het voorkomt ook spinnen in sterke stromingen.
    SUNSET SURFCASTING RS COMPETITION rigs zijn gebouwd met top-of-the-range componenten om je vistrips tot een echt succes te maken!

    Met een totale lengte van 130cm zijn de SUNSET SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL FLATFISH / FLUORO 3X50 leaders verkrijgbaar met nummer 6 en nummer 4 haken.