Steady Rod Sliding Mini

€16,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
 • Overzicht
 • Details
 • In de wereld van de visserij, waar precisie en aanpassingsvermogen koning zijn, introduceren we met trots de Nytro Steady Sliding Mini Rest. Dit innovatieve product markeert een primeur in de industrie op het gebied van verstelbare hengelsteunen. Ontworpen als een veelzijdige rugleuning, biedt het de mogelijkheid voor nauwkeurige positionering van uw hengelkolf, waardoor u de perfecte balans en controle over uw vistechniek kunt bereiken.

  Nauwkeurige Positionering en Controle

  De Nytro Steady Sliding Mini Rest stelt u in staat om uw hengel subtiel te verplaatsen, waardoor u de spanning op uw hengeltop kunt aanpassen zonder de feeder te hoeven verplaatsen. Dit niveau van controle is essentieel voor verfijnde vismethoden en kan het verschil betekenen tussen een succesvolle vangst en een gemiste kans.

  Veelzijdig Ontwerp voor Voor- en Achtersteun

  Wat de Nytro Steady Sliding Mini Rest onderscheidt, is de veelzijdigheid ervan. Niet alleen functioneert het uitstekend als een achtersteun, maar het kan ook dienen als een mini-voorsteun. De staanders aan beide zijden van de steun zorgen ervoor dat uw hengel niet van de steun wordt getrokken, wat zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit.

  Zacht Rubberen Gripoppervlak

  Het zachte rubberen gripoppervlak van de Nytro Steady Sliding Mini Rest biedt niet alleen extra bescherming voor uw hengel, maar zorgt ook voor een stabiele en veilige plaatsing. Dit minimaliseert het risico op schade aan uw uitrusting en zorgt ervoor dat uw hengel altijd binnen handbereik is.

  Vastzetten onder Druk

  Dankzij de universele schroefdraad met dubbele schroef wordt de Nytro Steady Sliding Mini Rest stevig op zijn plaats gehouden onder druk. Wanneer u de steun vastdraait, blijft deze betrouwbaar in de gekozen positie, wat zorgt voor een constante ondersteuning zonder de noodzaak voor regelmatige aanpassingen.

  Belangrijkste Voordelen:

  • Eerste stabiele verstelbare hengelsteun in de industrie: Biedt ongeëvenaarde nauwkeurigheid en controle.
  • Veelzijdige voor- of achtersteun: Geschikt voor een breed scala aan vistechnieken.
  • Zacht rubberen gripoppervlak: Beschermt uw hengel en zorgt voor stabiliteit.
  • Ideaal voor het aanpassen van de druk op de hengeltop: Verhoog of verlaag de spanning zonder de feeder te verplaatsen.
  • Staanders aan beide zijden: Voorkomt dat de hengel van de steun wordt getrokken.
  • Schroef met dubbele schroefdraad: Zorgt voor een stevige bevestiging in de gekozen positie.

  Rust uw visuitrusting uit met de Nytro Steady Sliding Mini Rest voor een revolutionaire verbetering in de precisie en controle van uw vistechniek. Ontdek vandaag nog dit innovatieve product in onze webshop en til uw viservaring naar een hoger niveau.