Surfcasting Rig Special Fluorocarbon Branch Line Seabass Special 180cm (2 pcs) Haak 1/0 - 0.50mm

€3,95
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 17h besteld, binnen 1 à 2 dagen geleverd
  • Overzicht
  • Details
  • De SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL BAR / FLUORO 2X150 rigs zijn voorzien van een rollende wartel aan de bovenkant van het lijnlichaam voor een snelle bevestiging aan je snatch. Met een loodhaak aan de onderkant van de lijn kun je snel het gewicht van het lood veranderen, afhankelijk van de visomstandigheden.
    Uitgerust met 2 x 150cm fluorocarbon shafts gemonteerd op rollende wartels geklemd tussen 2 parels, een drijvende parel op de bovenste shaft om je aas los te maken en lange schacht haken in Black Nickel om corrosie te voorkomen, zal de SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL BAR / FLUORO 2X150 rigs je in staat stellen om zeebaars te surfen met zeewormen, kleine schelpdieren of inktvis.

    Deze rigs hebben 100% PVDF Fluorocarbon tips, die totaal onzichtbaar zijn onder water en zorgen voor een ultra discrete aanpak voor zelfs de meest op hun hoede zijnde vissen. SUNSET SURFCASTING RS COMPETITION rigs zijn gebouwd met topcomponenten om van je vistrips een echt succes te maken!

    Met een totale lengte van 180cm zijn de SUNSET SURFCASTING RS COMPETITION SPECIAL BAR / FLUORO 2X150 leaders verkrijgbaar met een 1/0 haak.